• Haberler
  • Gündem
  • Namaz çıkışı müezzini dövdüler, kameralara böyle yakalandılar!

Namaz çıkışı müezzini dövdüler, kameralara böyle yakalandılar!

Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi’nde önceki gün saat 20.30 sularında meydana gelen olayda Akşemsettin Caminin müezzini 52 yaşındaki...

Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi’nde önceki gün saat 20.30 sularında meydana gelen olayda Akşemsettin Caminin müezzini 52 yaşındaki Hanefi Çil, teravih namazı çıkışında bir grup tarafından darp edildi. 

Çil yere yığılırken, saldırganlar kaçtı. Olay sonrası sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından Çil’i hastaneye kaldırarak. Müezzin Çil’in şikayetçi olması üzerine polis ekipleri saldırganları yakalamak için çalışmalara başladı. 

Haber

YAKALANDILAR 

Olayın ardından çalışma başlatan Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği polisleri, çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı ve görgü şahitlerinin ifadelerine başvurdu. Yapılan çalışmalar sonucu müezzini darp eden şahısların Ahmet Can Y. ve Sefa Ş. olduğu tespit edildi. Bunun üzerine iki şahıs Beyoğlu polisi tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

SALDIRGANLARDAN BİRİ DERNEK YÖNETİCİSİNİN OĞLU

Emniyete götürülen iki şahıs olayı gerçekleştirdiklerini itiraf etti. Olayda, cami derneği yöneticisi olan Arif Y. ile Kur’an Kursu konusunda geçmişte anlaşmazlık yaşayan müezzin Hanefi Çil ile birbirlerinden şikayetçi oldukları için dernek yöneticisinin oğlu olan Ahmet Can Y.’nin Çil’i darp ettiği ortaya çıktı. Emniyette ifadeleri alınan saldırganların, “kasten yaralama” suçundan adli işlem yapılarak adliyeye sevk edildi. 

O ANLAR KAMERALARA BÖYLE YANSIDI

Haber

Olay sonrası müezzinin darp edildiği o anların görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, iki şahıs müezzini evinden çağırıyor. Daha sonra taraflar arasında kısa süre sonra tartışma başlıyor. Saldırganlar tekme ve yumruklarla müezzine saldırıyor. Adamı yere düşüren şahıslar ona yumruk ve tekme atmaya devam ederken olayı görenler de müdahale etmeye çalışıyor. Bir süre sonra saldırganlar kaçıyor.  

Haber Merkezi 

Bakmadan Geçme