• Haberler
  • Genel
  • Muhammet Şen'den Yolsuzluk İddialarına Sert Yanıt

Muhammet Şen'den Yolsuzluk İddialarına Sert Yanıt

Temizeller Gazetesi'nin canlı yayınında Gazeteci Ahmet Tübcel, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen'e yönelik çeşitli yolsuzluk iddialarını gündeme taşıdı.

Tübcel, Başkan Şen’in zor durumda olan esnaflardan para topladığı, partiye ait aracı sattığı ve seçimlerde partisine ihanet ettiği yönünde suçlamalarda bulundu. İddiaların kamuoyunda tartışmalara yol açmasının ardından Başkan Şen, bu iddialara ilişkin açıklama yaparak net bir şekilde yanıt verdi ve konuyla ilgili detayları kamuoyuyla paylaştı.
“İftira Atıyorsunuz”

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen, Temizeller Gazetesi’nin canlı yayınında Gazeteci Ahmet Tübcel’in kendisi hakkında ortaya attığı yolsuzluk iddialarına sert bir şekilde yanıt verdi. Şen, “Bu açıklamayı yapamazsınız. İzmir’de bir gazetenin üzerimize attığı yanlış iftiralar var. Biz edebimizle sustukça edepsiz ben susturdum zannedermiş. Ama biz lafa bakarız laf mı, diye bir de adama bakarız, adam mı diye.” dedi.

“Doğru Bilgileri Paylaşın”

Yayında Ahmet Tübcel’in kendisiyle ilgili yalan yanlış iftiralarda bulunduğunu söyleyen Şen, “Siz Ödemiş’e geldiğinizde sizi kim misafir etti? Hangi parkta buluştunuz? Hangi benzinlikte sizlere mazot aldılar? Bunları açıklamaya davet ediyorum.” diye konuştu. Ayrıca, 2010 yılında AK Parti’ye girdiğinden bu yana mal varlığının herkes tarafından bilindiğini vurguladı.

“İddialarınızı İspatlayın”

Şen, “2010 yılında AK Parti’ye girdiğimdeki mal varlığım ile şu anki mal varlığım herkes biliyor. Vatandaşlardan para aldığımı söylemişsiniz. Sizi buraya çağırıp Baki Marmara Parkı’nda beraber oturduğunuz kişilerin yanlış kişiler olduğunu çok iyi biliyorum.” ifadelerini kullandı. İddialarını destekleyen belgelerinin mevcut olduğunu da sözlerine ekledi.

“Parti İçin Çalışmaya Devam Edeceğim”

Başkan Şen, “Ben 1977’den beri Ödemiş’te esnaflık yapan bir esnaf çocuğuyum. Servetimin, malımın, mülkümün hepsi partim için, davam için. Her zaman gecemi gündüzüme kattım.” diyerek, AK Parti için çalışmaya devam edeceğini vurguladı.

“Yanlış Bilgi Veriliyor”

Yayın esnasında partinin önceki dönemine ait bir aracın satışına da değinen Şen, “2020 yılında göreve geldiğimde devraldığımız çalışmayan bir arabayı sattık. Dönemin il başkanı da il teşkilat başkanı da bundan haberdardı.” açıklamasında bulundu. Ayrıca, 2019 seçimlerinde kendi adayına çalışmadığı iddialarına da yanıt verdi.

“Algı Yaratıyorsunuz”

Şen, “Benim hangi muhtarla aradığımı ispatlayın. Ben her zaman partimin adayının arkasında durdum. Sizi buraya davet edenlerin yanlış bilgiler verdiğini belirtmek isterim. Algı yapmak bir basın mensubunun işi değildir.” dedi. Şen, bu tür ithamlarla karalanamayacaklarını ve AK Parti’nin genel merkezinin kendileri için belirleyici olduğunu belirtti.

“Bu İftiralara Cevap Veriyoruz”

Son olarak, “Biz 4.5 yıldır burada görev yapmaktayız. Bu iftiralara yanıt veriyoruz, algı yaratmaya çalışıyorsunuz.” şeklinde konuşan Muhammet Şen, gerekirse belgeleri ilgili kurumlarla paylaşacaklarını ifade etti. Şen, “Pandemi, enflasyon ve seçim süreçlerinde teşkilatımla birlikte canla başla çalışırken bizleri hiç görmüyordunuz. Rica ediyorum, iyi araştırın ve tekrar söylüyorum, bizlere algı yapmak bir basın mensubunun işi değildir.” dedi.
 

Bakmadan Geçme