Muhammet Enes muradına erdi

Yaklaşık iki bin kişinin katıldığı ve Rüya Düğün Salonu'nda gerçekleşen muhteşem sünnet töreninde Ödemiş'in tanınmış müzisyenlerinden...

Yaklaşık iki bin kişinin katıldığı ve Rüya Düğün Salonu’nda gerçekleşen muhteşem sünnet töreninde Ödemiş’in tanınmış müzisyenlerinden Tempo Müzik Organizasyon’un sahibi Fatih Tedik ile eşi Esen Tedik, biricik oğulları Muhammed Enes’in sünnet mutluluğunu yakınlarının da katılımıyla yaşadılar.

Ege’nin birçok il ve ilçesinden gelen müzisyenlerin de katıldığı gecede Ödemiş’in güzel seslerinden olan Fatih Tedik de kendi oğlunun sünnet töreninde mikrofonu eline alarak parçalarını hem geceye katılan konuklar için hem de oğlu Muhammed Enes Tedik için söyledi. Sünnet çocuğunun isteği salon, üzerine tuttuğu Galatasaray’ın renklerinden oluşan sarı kırmızı balonlarla süslendi.

Sünnet merasiminde sahne alan Grup Bandroll, meslektaşları Fatih Tedik ve geceye katılanlara özel bir program sunarak bol alkış aldılar. Ödemişli müzisyen Fatih Tedik, “Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize oğlum ve ailem adına teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Turgay KONURALP

 

Bakmadan Geçme