• Haberler
  • Gündem
  • Müfit Saçıntı, komutanlara sitem etti: Kafanıza göre tatbikatlar yapmayın

Müfit Saçıntı, komutanlara sitem etti: Kafanıza göre tatbikatlar yapmayın

Oyuncu ve Yönetmen Müfit Can Saçıntı, Konya uçağının rötar yapmasına isyan etti. 2 saat 55 dakikalık...

Oyuncu ve Yönetmen Müfit Can Saçıntı, Konya uçağının rötar yapmasına isyan etti. 2 saat 55 dakikalık rötarı ironik bir dille aktaran Saçıntı “3 saat rötar yapsaydı biz yolculara yiyecek ve içecek ikramı yapmak zorunda kalacaklardı” diyerek ” Neyse ki 3 saat değil 2 saat 55 dakika rötar yaptı!” dedi.

Uçaktaki rötar sebebinin ‘askeri tatbikat nedeniyle Konya Havaalanınn kapatılması’ olarak açıklanmasına da isyan eden Saçıntı, “Türk Silahlı Kuvvetlerinin tek plansız tatbikatı buydu herhalde!” dedi

Öte yandan komutanlara da ders niteliğinde açıklamalar yapan Saçıntı, şöyle konuştu:

“Pegasus Konya uçağı rötar yaptı! 3 saat rötar yapsaydı, biz yolculara yiyecek ve içecek ikramı yapmak zorunda kalacaklardı; Neyse ki 3 saat değil, 2 saat 55 dakika rötar yaptı! Bak şu Allah’ın işine! Uçakta, rötar sebebini, “Askeri tatbikat nedeniyle Konya Havaalanının kapatılması” olarak açıkladılar! Türk Silahlı Kuvvetlerinin tek plansız tatbikatı buydu heralde! Komutan sabah kalkmış, canı kahvaltıdan sonra tatbikat yapmak istemiş, kesin! Bütün tatbikatlar gibi aylar öncesinden planlansa, Pegasus’us o saate sefer koymazdı! En azından biz yolcuları haberdar ederdi; biz de sabahın köründe kalkıp 3 saat havalimanında tünemezdik! Pardon 2 saat 55 dakika! Sayın komutanlar yapmayın böyle kafanıza göre tatbikatlar.

Pegasus Konya uçağı rötar yaptı! 3 saat rötar yapsaydı, biz yolculara yiyecek ve içecek ikramı yapmak zorunda kalacaklardı; Neyse ki 3 saat değil, 2 saat 55 dakika rötar yaptı! Bak şu Allah’ın işine! Uçakta, rötar sebebini, “Askeri tatbikat nedeniyle Konya Havaalanının kapatılması” olarak açıkladılar! Türk Silahlı Kuvvetlerinin tek plansız tatbikatı buydu herhâlde! Komutan sabah kalkmış, canı kahvaltıdan sonra tatbikat yapmak istemiş, kesin! Bütün tatbikatlar gibi aylar öncesinden planlansa, Pegasus’us o saate sefer koymazdı! En azından biz yolcuları haberdar ederdi; biz de sabahın köründe kalkıp 3 saat havalimanında tünemezdik! Pardon 2 saat 55 dakika! Sayın komutanlar yapmayın böyle kafanıza göre tatbikatlar.”

https://x.com/MufitCanSACINTI/status/1702588872729702511?s=20

 

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme