• Haberler
  • 'Mücadelemiz, sonuna kadar sürecek'

'Mücadelemiz, sonuna kadar sürecek'

Güzelbahçe Belediyespor deplasmanından 3-3'lük beraberlikle ayrılarak play off potasındaki yerini sağlamlaştıran Bayındırspor, büyük avantaj elde etti....

Güzelbahçe Belediyespor deplasmanından 3-3’lük beraberlikle ayrılarak play off potasındaki yerini sağlamlaştıran Bayındırspor, büyük avantaj elde etti. Normal sezonun son yedi haftasına dördüncü sıradaki Menderes Belediye Eğitim ve Kültürspor’un dört puan önünde giren sarı kırmızılılar, kalan yedi maçının dördünü de iç sahada oynayacak.

Zirve yolundaki rakiplerinden Menderes Belediye Eğitim ve Kültürspor, İzmirspor ve Güzelbahçe Belediyespor ile olan maçlarını geride bırakan Bayındırspor’un fikstüründe genellikle orta ve alt takımları bulunurken en zorlu maç ise sondan bir önceki hafta deplasmanda oynanacak Çeşme Belediyespor karşılaşması olarak görünüyor. Bayındırspor’un kalan maçları şu şekilde: Güraltay, Gaizemir Gençlikspor (D), Alaçatıspor, Kuruçeşme (D), Balçova Belediye Termalspor, Çeşme Belediyespor (D) ve Torbalı Çaybaşıspor.

Ligin ilk yarısında bu periyotta dört galibiyet ve üç beraberlik alarak bileği bükülmeyen Bayındırspor’un başarılı başkanı Ali Doğu, “Son derece çekişmeli geçen Güzelbahçe Belediyespor deplasman maçından bir puanla döndük. Şampiyonluk mücadelemiz, sezon sonuna dek sürecek” diye konuştu.

Haber: Turgay KONURALP

 

Bakmadan Geçme