Motosiklet yaban domuzuna çarptı

Kuşadası-Selçuk sınırında yaban domuzuna çarpan motosiklet kazası 1 ölü, 2 yaralı

Aydın’ın Kuşadası ilçesi ile İzmir’in Selçuk ilçesi sınırında meydana gelen trafik kazasında, yola çıkan yaban domuzuna çarpan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti, motosikletteki iki kişi ise ağır yaralandı. Kaza, dün gece saat 03.30 sıralarında Pamucak mevkiinde gerçekleşti.
Edinilen bilgilere göre, Kuşadası’ndan Selçuk istikametine seyir halinde olan Mertcan Beydemir’in kullandığı motosiklet, aniden yola çıkan bir yaban domuzuna çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan motosikletin sürücüsü Mertcan Beydemir, olay yerinde hayatını kaybetti. Motosiklette bulunan diğer iki kişi, U.T. ve B.Ö., kazanın etkisiyle ağır yaralandı.
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Selçuk ve Kuşadası’ndaki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi.
Kazanın ardından yapılan incelemelerde, yaban domuzunun yola çıkış şekli ve kaza anı detaylı olarak araştırılıyor. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
Vefat eden Mertcan Beydemir, ikindi namazının ardından gözyaşları arasında Selçuk Asri Mezarlığı’na defnedildi. Ailesi ve sevenleri, genç yaşta hayatını kaybeden Beydemir için taziye dileklerinde bulundu.

Bakmadan Geçme