• Haberler
  • Eğitim
  • Modern Teknoloji Deneyimiyle Tire İlçe E-Sınav Merkezi Hazır!

Modern Teknoloji Deneyimiyle Tire İlçe E-Sınav Merkezi Hazır!

Tire İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, adaylara büyük kolaylık sağlayacak olan E-Sınav Merkezi’nin hazırlıklarını tamamladı. İlçe Milli...

Tire İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, adaylara büyük kolaylık sağlayacak olan E-Sınav Merkezi’nin hazırlıklarını tamamladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Aydın Yüzbaşıoğlu, sınav merkezinin önemine dikkat çekerek, MTSK sınavına giren adayların önceleri ilçe sınırları içerisinde böyle bir merkezin bulunmaması nedeniyle farklı merkezlerde sınava girmek zorunda kaldıklarını belirtti. Bu durumun adaylar için zorluk oluşturduğunu vurgulayan Yüzbaşıoğlu, uzun süren girişimlerin ardından ilçeye E-Sınav Merkezi kazandırmak için çaba harcandığını aktardı.

Haber

Yapılan çalışmaların sonucunda E-Sınav Merkezi’nin hazırlıklarının tamamlandığını ve onay aşamasına geldiğini açıklayan Yüzbaşıoğlu, merkezin aynı anda 20 kursiyerin sınav yapabilme kapasitesine sahip olduğunu dile getirdi. Merkezin en kısa sürede hizmete girebilmesi için yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Yüzbaşıoğlu, ilçedeki adayların sınav deneyimini daha kolay ve etkili hale getirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Haber

Haber

Mustafa UYSAL YENİTİRE

Bakmadan Geçme