• Haberler
  • Gündem
  • MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci’nin akıllara durgunluk veren kavgası

MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci’nin akıllara durgunluk veren kavgası

  Sosyal medya fenomeni ve vücut geliştirme koçu Savaş Cebeci’nin “İsterse dünya şampiyonu olsun 70 kilo...

 

Sosyal medya fenomeni ve vücut geliştirme koçu Savaş Cebeci’nin “İsterse dünya şampiyonu olsun 70 kilo kimse beni dövemez” laflarına profesyonel MMA dövüşçüsü Kaan Kızgın’ın yanıt vermesi üzerine ikili arasında gerginlik oluştu.

Çok sayıda kişinin katıldığı düelloda Kazgan ile Cebeci karşı karşıyaydı. Düellonun başladığı sırada Cebeci’nin “Kırarım kolunu” demesinin ardından ikili arasındaki düello başladı. Cebeci tek yumruk bile atamadan kanlar içerisinde yere yığıldı.

Düello sonrası Kaan Kazgan’dan açıklama geldi. Bir video paylaşan Kazgan “Arkadaşlar şov bitti, bakın bunlar bazılarının kanları” dedi.

Kavganın ardından hastaneye giden Savaş Cebeci de sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. Aracının içinden video paylaşan Cebeci, durumunun iyi olduğunu söylerken, “Arkadaşlar Kaan Tuzla’ya geldi. Maç yaptık, beni yendi. Öncelikle Tuzla’ya geldiği ve beni yendiği için tebrik ediyorum. Beni yendi, helal olsun. Delikanlıca bir maç oldu. Kaşımda biraz açılma var. Herkese bol şans” diye konuştu.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme