• Haberler
  • Spor
  • Milli Sporcu Emine Arslan Altın Madalya Kazanarak Avrupa Oyunları’nda Gurur Verdi

Milli Sporcu Emine Arslan Altın Madalya Kazanarak Avrupa Oyunları’nda Gurur Verdi

Milli sporcu Emine Arslan, Polonya’nın ev sahipliğinde düzenlenen 3. Avrupa Oyunları’nda kadınlar kick boks ‘full contact’...

Milli sporcu Emine Arslan, Polonya’nın ev sahipliğinde düzenlenen 3. Avrupa Oyunları’nda kadınlar kick boks ‘full contact’ 52 kilo finalinde mücadele etti. Çeyrek finalde İspanyol Cristina Morales Martin’i mağlup eden Arslan, yarı finalde Norveçli Charlotte Berg Andersen’i de geride bıraktı. Bu başarılı performansıyla finale yükselen Arslan, finalde İtalyan rakibi Nicole Perona ile karşılaştı.

Emine Arslan, final maçında muhteşem bir performans sergiledi ve rakibini 3-0 yenerek altın madalyanın sahibi oldu. Bu zaferle birlikte Arslan, 3. Avrupa Oyunları’nda şampiyonluk unvanını elde etti. Milli sporcumuzun gösterdiği üstün performans, Türk sporuna büyük bir gurur yaşattı.

Avrupa Oyunları, Kraków-Malopolska 2023’te devam etmekte olup, farklı spor branşlarında birçok ülkeden sporcuların mücadelesi sürmektedir. Emine Arslan’ın bu büyük başarısı, Türk kick boks sporunun uluslararası alanda ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır. Kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme