• Haberler
  • Gündem
  • MHP Ödemiş İlçe Başkanı Ceyhun Kınlı'dan Yangın Açıklaması

MHP Ödemiş İlçe Başkanı Ceyhun Kınlı'dan Yangın Açıklaması

MHP Ödemiş İlçe Başkanı Ceyhun Kınlı, son günlerde yurt genelinde etkili olan orman yangınlarıyla ilgili bir açıklama yaptı

Kınlı, yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde büyük bir mücadele ile devam eden orman yangınlarına dikkat çekti ve ilçedeki durum hakkında bilgi verdi.
Kınlı, açıklamasında, “İçimizi yakan orman yangınlarıyla mücadele konusunda yurt genelinde millet olarak topyekün bir mücadele içindeyiz. Özellikle ilçemizde Pirinçci, Bıçakcı ve Demircili Mahallelerimizde çıkan yangınlar, komşu ilçemiz Tire ve merkez ilçemiz Karşıyaka ile çevresindeki yangınlar da yüreğimizi dağladı” ifadelerini kullandı. Yangınların, bölgede büyük bir üzüntüye neden olduğunu belirten Kınlı, bu süreçte destek ve yardımda bulunan tüm kurum ve kişilere teşekkür etti.
Kınlı, ayrıca, “İlçemizdeki yangınlarda yanımızda olan ve olay yerine bizzat intikal ederek, her zaman olduğu gibi yine bizlerle birlikte yöre halkının acısını paylaşan MHP Genel Sekreter Yardımcımız İzmir Milletvekilimiz Sayın Tamer Osmanağaoğlu’na ilçemiz adına teşekkür ederiz. Ayrıca, cansiparane bir şekilde yangınların söndürülmesi için mücadele eden ekiplerimizden ve vatandaşlarımızdan Allah razı olsun der, şükranlarımızı sunarız” dedi.
Dileklerini de ileten Kınlı, “Dileğimiz, bu tür acıların tekrar yaşanmamasıdır. İlçe halkımıza ve milletimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” şeklinde konuştu.
Kınlı, son olarak, yangınların neden olduğu zararın en aza indirilmesi ve benzer olayların bir daha yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması gerektiğini vurguladı.

Bakmadan Geçme