• Haberler
  • Genel
  • MHP 'li Osmanoğlu'ndan CHP'li Taşkın'a sert sözler

MHP 'li Osmanoğlu'ndan CHP'li Taşkın'a sert sözler

Yeni İzmir Gazetesi’nden Şaha Çimen’in haberine göre Seferihisar Belediye salonunda gerçekleşen MHP Seferihisar ilçe olağan kongresinde...

Yeni İzmir Gazetesi’nden Şaha Çimen’in haberine göre; Seferihisar Belediye salonunda gerçekleşen MHP Seferihisar ilçe olağan kongresinde divan başkanlığına seçilen 27. Dönem MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanoğlu,  “Milliyetçi Hareket Partisi Türk milletinin özü Türk milletinin kıymetlisidir. Tarih yazmak istiyorsanız milletin her bir mensubunu örnek almanız gerekiyor. Tarih yazmak istiyorsanız Türk güçlerini ortak paydada buluşturmalısınız”, sözlerine yer vererek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den övgü dolu sözlerle bahsetti.

‘Bizde FETÖ’cü yoktur’

Konuşmasında CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın’ı hedef alan Osmanoğlu, Taşkın için şunları söyledi; “Çok kıymetli dava arkadaşlarım, bugün İzmir’de talihsiz açıklamalarıyla, gündeme gelen Yüksel Taşkın adında bir milletvekili var. Taraf Gazetesi’nin yazarı olan FETÖ elebaşlarına övgüler dizen nihayetinde de İzmir’imize CHP tarafından İzmirliler’e dayatma aday olan birinden bahsediyoruz. Diyor ki ‘MHP’nin kongreleri 2 saat sürüyor. Ama bizimki iki gün gecelere kadar sürüyor’ Evet bizim kongrelerimiz iki saat sürer. Çünkü bizim partimizde FETÖ sempatizanları asla barınamaz. Bizim partimizde FETÖ sempatizanları asla milletvekili olamaz. Bizim partimiz seçim kazanmak için FETÖ sempatizanları ile asla koltuğa oturmazlar. Onun için bizim kongrelerimizi merak ediyorsan bir gün gel, bizim kongrelerimizde nasıl birlik var, beraberlik var, kenetlenme var, nasıl tek yumruk olmak var, demokrasi var öğretelim”

Bakmadan Geçme