• Haberler
  • İzmir
  • MHP Balçova İlçe Başkanlığı’nda yeni bir dönem

MHP Balçova İlçe Başkanlığı’nda yeni bir dönem

MHP Balçova İlçe Başkanlığı 14. kongresini düzenledi. Yeni dönemin startını veren kongre, Doç. Dr. Ercan Karabulut’un...

MHP Balçova İlçe Başkanlığı 14. kongresini düzenledi. Yeni dönemin startını veren kongre, Doç. Dr. Ercan Karabulut’un önderliğinde yer alan yeni yönetimin tanıtılmasıyla sona erdi.

Kongreye, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanoğlu, Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Doç. Ercan Karabulut, Ülkü Ocakları Başkanı Soner Erkan Yıldız kongreye katıldı.  Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’un eşi olan Doç. Dr. Ercan Karabulut, yeni yönetime adını yeni dönem yönetim kadrosunda yer alıyor.

Dr. Karabulut, yönetim kuruluna girişi hakkında yöneltilen sorulara, “Teklif gelince geri çevirmek olmazdı. MHP gibi ülkenin sigortası konumundaki partimizde görev almaktan onur duydum. Zaten kıymetli eşim Aysun Hoca da gençlik yıllarından beri partimizin içerisinde yer aldı. Partiye hiçbir zaman uzak değildik. Bizler tarihlerden beri ülkemize, milletimize ve bayrağımıza sahip çıkmış ve bu şuurda değerleri koruyan bir soydan geliyoruz. Bu değerlerin çok erken yaşlarda bilincinde olduk. Gelecek nesillere de aşılamamız gerekiyor. Başka bir Türkiye yok. Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘Ne mutlu Türküm diyene'” sözleriyle yanıt verdi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme