• Haberler
  • Meral Akşener’e coşkulu karşılama

Meral Akşener’e coşkulu karşılama

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz cuma günü Ödemiş'i ziyaret etti. Saat 18.00'de Saraçoğlu Caddesi'ne...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz cuma günü Ödemiş’i ziyaret etti. Saat 18.00’de Saraçoğlu Caddesi’ne gelen Akşener, Ödemişli vatandaşlar tarafından coşku ile karşılandı. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş Yerel Hizmetler Koordinatörü Hikmet Güriş, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, İYİ Parti Ödemiş İlçe Başkanı Güven Kılıç, İYİ Parti üyeleri ile çok sayıda protokol üyesi, sivil toplum kuruluşu ve vatandaşların karşıladığı Akşener’e Ödemiş ipeği, lokum ve çiçek de takdim edildi.

“Mecliste gündeme getireceğiz”

Davul zurna eşliğinde Ödemiş’e giren Akşener, cadde üzerindeki esnafları ziyaret etti ve onların sorunlarını dinledi. Akşener, ziyaretinin ardından şunları söyledi: “Ödemiş’te kendiliğinden ortaya çıkan bir şey var. Ödemiş, hem efeler diyarı hem de Kuva-yı Milliye yurdu. Dolayısıyla karşılıklı olarak heyecan duyduk. Ödemiş’te bulunan ne kadar hemşerimiz varsa bu misafirperverlikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Teveccüh için de kendilerine çok teşekkür ederim. Allah onlardan razı olsun” ifadelerini kullandı.

Akşener, esnafların sorunlarını dinleyerek, “Esnafımızın sorunları hakkında kendileriyle istişare ettikten sonra bilgi toplayarak mecliste gündeme getireceğiz” dedi.

Ece Köseoğlu    

 

Bakmadan Geçme