• Haberler
  • Asayiş
  • Menemen’de Ters Yönde Seyreden Otomobil ile Motosiklet Kafa Kafaya Çarpıştı: İki Sürücü de Hayatını Kaybetti

Menemen’de Ters Yönde Seyreden Otomobil ile Motosiklet Kafa Kafaya Çarpıştı: İki Sürücü de Hayatını Kaybetti

Menemen’de, iddialara göre ters yönde seyreden bir otomobil ile bir motosikletin kafa kafaya çarpışması sonucu her...

Menemen’de, iddialara göre ters yönde seyreden bir otomobil ile bir motosikletin kafa kafaya çarpışması sonucu her iki araç sürücüsü de hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza, saat 02.00 sıralarında Kuzey Ege Otoyolu Buruncuk Tüneller mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, İzmir’den Bergama istikametine doğru seyreden İlker Çalışkan (22) tarafından kullanılan 35 BNS 471 plakalı motosiklet, ters yönde seyrettiği iddia edilen Ahmet Tunçel (63) tarafından kullanılan 35 AT 3647 plakalı otomobille çarpıştı. Kazanın haber verilmesi üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri, kaza yerinde güvenlik önlemleri aldı. Yapılan inceleme sonucunda her iki araç sürücüsünün de olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. İlker Çalışkan ve Ahmet Tunçel’in cansız bedenleri, incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Ayrıca, yapılan ilk incelemede Ahmet Tunçel’in olay yerinden yaklaşık 5 kilometre ters yönde seyrettiği belirlendi. Kazayla ilgili soruşturma halen devam etmektedir.

İHA

Bakmadan Geçme