• Haberler
  • Asayiş
  • Menemen’de Emniyet Bekçisi, Komşusu Tarafından 9 Yaşındaki Kızının Gözü Önünde Öldürüldü

Menemen’de Emniyet Bekçisi, Komşusu Tarafından 9 Yaşındaki Kızının Gözü Önünde Öldürüldü

Menemen ilçesinde, görevli olduğu bölgede emniyet bekçisi olarak çalışan Semih Yalvarıcı, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen...

Menemen ilçesinde, görevli olduğu bölgede emniyet bekçisi olarak çalışan Semih Yalvarıcı, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen komşusu tarafından 9 yaşındaki kızının gözleri önünde pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Evli ve bir çocuk babası olan bekçi, saldırı sonucunda olay yerinde hayatını kaybederken, şüpheli gözaltına alındı.

Haber

Olay, Kasımpaşa Mahallesi’nde saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Semih Yalvarıcı ile psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 24 yaşındaki komşusu E.A. arasında bir tartışma çıktı. Tartışmanın ardından E.A., pompalı tüfekle Yalvarıcı’nın kapısına gitti ve kapıyı açan bekçiye birden fazla kez ateş etti. Yalvarıcı, 9 yaşındaki kızının gözleri önünde kanlar içinde yere yığılarak hayatını kaybetti. Olay sırasında büyük korku yaşayan kız çocuğu E.Y. içeri kaçtı. Komşuların silah seslerini duyarak ihbarda bulunması üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Pompalı tüfekli saldırgan E.A., polis tarafından gözaltına alındı ve emniyete götürüldü.

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, emniyet bekçisinin vücuduna saçmaların isabet ettiği ve hayatını kaybettiği belirlendi. Evli ve bir kız çocuğu babası olan Semih Yalvarıcı’nın cesedi, olay yeri inceleme ekipleri ve savcının yapmış olduğu incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

Bakmadan Geçme