• Haberler
  • Spor
  • Menderes Belediyesi'nden U-12 Futbol Turnuvası'na Büyük Ödül

Menderes Belediyesi'nden U-12 Futbol Turnuvası'na Büyük Ödül

Menderes Belediyesi, 12 takım ve 220 sporcunun mücadele ettiği ilk U-12 Futbol Turnuvası'nı büyük bir başarıyla tamamladı

Turnuva, genç yeteneklerin spor sahasında ter döktüğü ve heyecan dolu anların yaşandığı bir organizasyon oldu. Turnuvanın kapanışında, Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, şampiyon olan MESEV Gençlik Spor Kulübü’nü tebrik ederek, tüm takımları ve sporcuları kutladı. Başkan Çiçek, “İlkini düzenlediğimiz U-12 Futbol Turnuvası sona erdi. 12 takım ve 220 sporcunun katıldığı bu turnuvada ter döken tüm yetenekli ayakları tebrik ediyor, şampiyon olan MESEV Gençlik Spor Kulübü’nü başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.
Başkan İlkay Çiçek, sporun ve sporcunun her zaman yanında olacaklarını vurgulayarak, çocuklar ve gençler başta olmak üzere tüm kesimleri sporla buluşturmaya devam edeceklerini belirtti. “Yaptığımız çalışmalarla, çocuklarımızın ve gençlerimizin sporla iç içe olmalarını sağlamaya devam edeceğiz. Spor, sadece fiziksel değil, aynı zamanda sosyal ve psikolojik gelişim için de önemlidir. Bu tür organizasyonlar, gençlerimizin yeteneklerini geliştirmeleri ve sağlıklı bir yaşam sürmeleri açısından büyük bir fırsat sunmaktadır.”
Turnuva, genç sporcuların yeteneklerini sergileme, takım ruhunu geliştirme ve fair play anlayışını öğrenme fırsatı buldukları başarılı bir etkinlik olarak hafızalarda yer etti. Menderes Belediyesi, gelecekte benzer etkinliklerle sporu yaygınlaştırmayı ve daha fazla çocuğun ve gencin sporla buluşmasını sağlamayı hedefliyor.
 

Bakmadan Geçme