• Haberler
  • Spor
  • Mauro Icardi Galatasaray’a şartlı evet dedi

Mauro Icardi Galatasaray’a şartlı evet dedi

Suudi Arabistan’dan senelik 25 milyon Euro civarında bir teklif alan Mauro Icardi’nin transferi Galatasaray için kolay...

Suudi Arabistan’dan senelik 25 milyon Euro civarında bir teklif alan Mauro Icardi’nin transferi Galatasaray için kolay olacakmış gibi gözükmüyor. Galatasaray yönetimi, yıldız oyuncuyla yaptığı görüşmelerde ne kadar istekli olduğunu anlattı ve Icardi de şartlı olarak ‘evet’ dediği belirtildi.

23. kez lig kupasını müzesine götüren Sarı-Kırmızılı takıma başarıyı getiren futbolcuların büyük çoğunluğunun kulübe sezon başında katılması dikkatlerden kaçmadı. Bu da Aslan’ın geçen sezon başında doğru bir transfer politikası uyguladığını gösteriyor.

Kazanılan şampiyonluğun en büyük mimarlarından biri olan Mauro Icardi, kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından kulübü PSG’ye geri döndü.

Normal şartlar altında kariyerini Türkiye’de sürdürmeye olumlu bakan oyuncuya, Suudi Arabistan’dan gelen teklif sonrası işleri değiştirdi. Al Taawon, yıldız golcüye senelik 25 milyon Euro civarında bir teklif verdi.

Ancak 30 yaşındaki futbolcunun şartı ücretinin yükseltilmesi olduğu söyleniyor. Icardi’ nin taleplerine göre senelik maliyeti; maaşı, bonuslar ve imaj haklarıyla beraber 12.5 milyon Euro’yu buluyor. Haliyle maliyet sorunu da Aslan’ın başını ağrıtıyor.

Fakat yıllık ücretin nasıl karşılanacağı konusu büyük bir problem olacak. Gelen son haberlere göre Icardi’nin önceliği halen Galatasaray’da.

İcardi, Galatasaray’ın bu taleplerini karşılanması halinde Arabistan’dan gelen astronomik teklifi reddetmeye hazır. Galatasaray Yönetimi de hızlı davranıp, bir an önce İcardi’ nin maliyetini karşılamak adına sponsor arayışlarına devam ediyor. Eğer Aslan, Icardi’ nin yıllık ücretini karşılamaya ‘Evet’ derse, Arjantinli de 3 senelik kontratı imzalamaya hazır gibi duruyor.

Haber Merkezi

 

Bakmadan Geçme