MASTAŞ PERSONELİNE İLK YARDIM EĞİTİMİ VERİLDİ

Merkezi İzmir'de bulunan 'İzmir İlkyardım Merkezi' tarafından, SANKO Holding Ödemiş Mastaş Fabrikası personeline 2 günlük ilkyardım...

Merkezi İzmir’de bulunan ‘İzmir İlkyardım Merkezi’ tarafından, SANKO Holding Ödemiş Mastaş Fabrikası personeline 2 günlük ilkyardım eğitimi verildi.

Ödemiş Mesleki Eğitim Merkezi Konferans salonunda verilen ilkyardım eğitimine Mastaş Fabrikasında çalışan 21 personel katıldı.

İzmir İlkyardım Merkezi yetkilisi Meltem Acar verdikleri eğitim hakkında şunları söyledi:

“ İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetmeliği kapsamında Mastaş Firması çalışanlarına İlkyardım eğitimi veriyoruz. Çok tehlikeli sınıfta yer alan işletmelerde her 10 kişide 1 kişi, tehlikeli sınıfta yer alan işletmelerde her 15 kişide 1 kişi, az tehlikeli işletmelerde her 20 kişide 1 kişi ilkyardım eğitimi almış eleman bulundurmak zorunludur.

İzmir’de bulunan merkezimizde güncel, doğru ve dinamik yaklaşımıyla hayati müdahaleler yapacak ilkyardım personeli yetiştirmekteyiz. Yönetmelik gereği eğitim alması zorunlu olan personelin ve gönüllü olarak bu eğitimleri almak isteyen ilk yardım adaylarına en güncel ve doğru bilgileri aktarmak görevimizdir. Herkesin bir gün ilkyardım eğitimine ihtiyacı olacaktır. Bu nedenle herkesin bu eğitimleri alması gerekmektedir” dedi.

Ödemiş Mesleki Eğitim Merkezinde düzenlenen iki günlük ilkyardım eğitimi sonunda katılımcılara belgeleri verildi.

Özcan ÇETİN

Bakmadan Geçme