• Haberler
  • Market sahibine pompalı tüfekle saldırı

Market sahibine pompalı tüfekle saldırı

Ödemiş'te önceki akşam saatlerinde Atatürk Caddesi'nde market sahibi olan Özgür Şen isimli şahıs, evine gitmek isterken...

Ödemiş’te önceki akşam saatlerinde Atatürk Caddesi’nde market sahibi olan Özgür Şen isimli şahıs, evine gitmek isterken 00.15 sularında bir araçtan açılan pompalı ateş sonucu vurularak ağır yaralandı.

Şen’in marketinin kepenklerini kapatarak evine gitmek istediği anda araçla yanaşan şahsın market sahibine pompalı tüfeği doğrulatarak rastgele ateş açması sonucunda market sahibi Şen ağır yaralandı. Şen, vatandaşların ihbarıyla olay yerine çağrılan ambulans tarafından alınarak tedavisinin gerçekleşmesi için Ödemiş Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kısa zamanda olayın gerçekleştiği yere gelen Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de güvenlik kameralarını inceledi. Şen’in bir süre önce ortaklık yaptığı S.T.Ç. isimli şahıs ile sorun yaşadığı öğrenilirken polis de bu şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Şahsın ilk ifadesinin alınmasının ardından Ödemiş Cumhuriyet Savcılığı’na çıkarılması bekleniyor.

Haber: Turgay KONURALP

 

Bakmadan Geçme