Mansur Yavaş’tan HÜDA-PAR tepkisi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş, Ankara’daki toplu açılış töreninde konuştu. 14...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş, Ankara’daki toplu açılış töreninde konuştu.

14 Mayıs’taki Cumhurbaşkanı Seçimi’nde Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini açıklayan Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) ile ilgili açıklamada bulundu: “Eğer bölücülükten bahsedilmek isteniyorsa HÜDAPAR’ın programını okuyun, onlarla birlikte seçime nasıl gidiyorlar, içlerine nasıl sindiriyorlar önce onun cevabını versinler” dedi.

Yavaş, “Türkiye’nin menfaatini ve haklarını her ortamda korumaya devam edeceğiz. Bundan da hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bunun en önemli teminatlarından birisi Mansur Yavaş’tır, sayın Genel Başkanımızdır, diğer 5 parti genel başkanıdır. Artık bu şekilde korkutmaktan başka malzemeleri kalmadı. Allah nasip ederse 15 Mayıs’tan sonra Ankara nasıl 31 Mart 2019’dan sonra yeni bir zihniyete ulaştıysa inşallah Türkiye ferahlayacak.” diyerek sözlerini noktaladı. (A.Ö)

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme