• Haberler
  • Gündem
  • Mansur Yavaş’ın kurmayından Tanju Özcan’a ‘kazık’ yanıtı

Mansur Yavaş’ın kurmayından Tanju Özcan’a ‘kazık’ yanıtı

Özcan, Mansur Yavaş’ın, önce Meral Akşener’in yanında gibi görünüp ardından Kemal Kılıçdaroğlu’na destek çıktığını, bunun bir...

Özcan, Mansur Yavaş’ın, önce Meral Akşener’in yanında gibi görünüp ardından Kemal Kılıçdaroğlu’na destek çıktığını, bunun bir “siyasi kazık” olduğunu söylemişti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, Twitter hesabı üzerinden Tanju Özcan’a cevap verdi. Özcan’ın dile getirdiği, Mansur Yavaş’ın Kılıçdaroğlu’na destek çıkmadan önce Meral Akşener’in cumhurbaşkanı adaylığı teklifine olumlu yanıt verdiği iddiasına karşı “Sn. Meral Akşener hem Sn. Mansur Yavaş’a hem de Sn. Ekrem İmamoğlu’na çağrı yaptı. Bu iftiralar gerçek olsaydı Sn. Meral Akşener yalnızca Sn. Mansur Yavaş’a çağrı yapardı. Bu durum bile iddianın bir safsata olduğunu göstermektedir.” dedi.

Gültekin, ayrıca bir dönem 6’lı masadan kalkan Meral Akşener’in, geri dönme şartının “İmamoğlu ve Yavaş’ın etkili ve yetkili ‘cumhurbaşkanı yardımcıları’ olması” olduğunu da hatırlattı.

Bolu Belediye Başkanı Sn. Tanju Özcan, dün akşam katıldığı bir yayında "Mansur Yavaş önce Meral Akşener’in adaylık teklifini kabul etti ve Meral Hanım masadan kalktı. Sonra Meral Hanım’a siyasi bir kazık attı ve Kemal Kılıçdaroğlu’na destek mesajı paylaştı" ifadelerini kullandı.… pic.twitter.com/GN1oXAC50U

— Volkan Memduh Gültekin (@volkan_gultekin) June 23, 2023

Haber merkezi

Bakmadan Geçme