• Haberler
  • İzmir
  • Mahsun Kırmızıgül, 16 Yıl Aradan Sonra Yeni Şarkısıyla Müzik Dünyasına Dönüş Yapıyor

Mahsun Kırmızıgül, 16 Yıl Aradan Sonra Yeni Şarkısıyla Müzik Dünyasına Dönüş Yapıyor

Kırmızıgül’ün, şarkısının video klibini ise başarılı yönetmen Kemal Başbuğ’un çekeceği belirtiliyor. Yaz aylarında Çeşme ve Yalıkavak...

Kırmızıgül’ün, şarkısının video klibini ise başarılı yönetmen Kemal Başbuğ’un çekeceği belirtiliyor. Yaz aylarında Çeşme ve Yalıkavak Günay’da verdiği konserlerle sevenlerine unutulmaz anlar yaşatan sanatçı, yeni şarkısını geçtiğimiz akşam Çeşme’deki hayranlarıyla buluşturdu. Konserin son bölümünde yoğun istek üzerine ‘Psikoloji-Benim Adım İsyan’ı seslendiren Mahsun Kırmızıgül, tüm konuklarının coşkulu eşliğiyle sahnesini renklendirdi. Şarkının ilk kez seslendirildiği bu özel gece, büyük ilgiyle karşılanarak Kırmızıgül’ün mutluluğunu gözlerinden okuyabiliyordu.

Haber

Mahsun Kırmızıgül, İstanbul’da basın mensuplarıyla yaptığı bir röportajda ise şarkısı hakkında şunları dile getirdi: “‘Psikoloji ve Benim Adım İsyan’ adlı şarkının iki farklı ismi bulunuyor. Yıllar önce ‘Dinle’ şarkısını çıkardığımda etrafımdakiler ‘Sana uygun değil gibi’ diye tepki vermişlerdi. Ancak zaman beni haklı çıkardı ve ‘Dinle’ şarkısı, yıllar geçmesine rağmen hala düğünlerde, gece kulüplerinde ve dünyanın dört bir yanında sevilerek dinleniyor. Bu yeni şarkım da ‘Dinle’ gibi aynı başarıyı yakalayacak, eminim.”

Hayranları tarafından büyük bir heyecanla beklenen ‘Psikoloji-Benim Adım İsyan’, Mahsun Kırmızıgül’ün başarılı kariyerine yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor. Sanatçının müziğine olan tutkusu ve başarılı performansıyla tekrar sahnelere dönüşü, müzik dünyasında heyecan yaratmaya devam ediyor. Yeni şarkısı, 4 Ağustos’ta dijital platformlarda dinleyicileriyle buluşacak ve merakla beklenen video klip, hayranlarının beğenisine sunulacak.

İHA

Bakmadan Geçme