• Haberler
  • Gündem
  • Madde bağımlısı annesi, kardeşi ve yengesine saldırdı

Madde bağımlısı annesi, kardeşi ve yengesine saldırdı

Kahramanmaraş’ta yaşayan uyuşturucu bağımlısı Ö.D. (27), annesi, kardeşi ve yengesine saldırıp darp etti. Saldırı evdeki bulunan...

Kahramanmaraş’ta yaşayan uyuşturucu bağımlısı Ö.D. (27), annesi, kardeşi ve yengesine saldırıp darp etti. Saldırı evdeki bulunan güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, Ö.D.’nin ağabeyi İ.D., kardeşinin tedavisi için yetkililerden destek istedi.

Olay, geçen cuma günü 12 şubat ilçesinde meydana geldi. 6 yıldır uyuşturucu kullandığı iddia edilen Ö.D., söylenene göre son 1 yıldır ailesine karşı saldırganlaştı. Ailesine kabus yaşatan Ö.D.  son olarak annesi F.D., kardeşi R.D. ve yengesi F.D.’ye saldırdı. Yaşananlar, evdeki güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, durum polise ihbar edildi. Anne F.D., kızı ve gelini darp raporu alarak Ö.D.’den şikayetçi oldu. Polis ekiplerince gözaltına alınan Ö.D. ise ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Ö.D.’nin ağabeyi İ.D., sosyal medyadan paylaşım yaparak kardeşinin daha önce annesine ve kendilerine kötü söz bile söylemediğini ancak uyuşturucu bağımlılığı ile saldırganlaştığını söyledi. Özellikle son 1 yıldır kardeşinin kendilerine kabusu yaşattığını, kendisini engellemekte büyük zorluk yaşadıklarını anlatan İ.D., kardeşinin tedavisi için yetkililerden destek istedi.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme