• Haberler
  • Macan’dan park teşekkürü

Macan’dan park teşekkürü

Ödemiş’in Anafartalar Mahallesi Muhtarı Hüseyin Macan, geçtiğimiz günlerde yenilenen Sağlık Parkı için yetkililere teşekkür ederek, “Sağlık...

Ödemiş’in Anafartalar Mahallesi Muhtarı Hüseyin Macan, geçtiğimiz günlerde yenilenen Sağlık Parkı için yetkililere teşekkür ederek, “Sağlık Caddesi, Ödemiş’in merkezi caddelerinden biri haline geldi. Eski hastaneden eski Salı Pazarı mevkiine doğru giden Sağlık Caddesi, ilçemizin hareketli caddelerinden biri oldu. Cadde sakinleri de özellikle yanıma kadar gelerek mahalle adına teşekkür etmemi istediler” dedi.

Mahalle muhtarı olarak belediye ile iyi bir ilişkilerinin bulunduğunu belirten Macan, “Ödemiş Belediyesi adına parkımızı yeniden düzenleyip temiz hale gelmesini sağlayan başta Belediye Başkanımız Mehmet Eriş olmak üzere Park Bahçe müdürümüz, Park Bahçe çavuşumuz ve diğer yetkili ve çalışanlara mahallem adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinlerinden emekli bankacı İsmail Hallıoğlu da, “Epeyden beri parkımızın düzenlenmesi işi konuşuluyordu. Muhtarımız Hüseyin Bey de da bize ‘Sırası geldiğinde yapılacak’ demişti. Belediyemize teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme