• Haberler
  • Gündem
  • KUŞADASI’NDA AŞIRI SICAKLIK YOLDA İLGİNÇ GÖRÜNTÜLERE NEDEN OLDU

KUŞADASI’NDA AŞIRI SICAKLIK YOLDA İLGİNÇ GÖRÜNTÜLERE NEDEN OLDU

Davutlar Mahallesi’nden Kuşadası merkezine gitmek isteyen vatandaşlar, Nazilli Pazarı yakınlarında yaşanan olağanüstü durumla karşılaştı. Yolun asfaltı,...

Davutlar Mahallesi’nden Kuşadası merkezine gitmek isteyen vatandaşlar, Nazilli Pazarı yakınlarında yaşanan olağanüstü durumla karşılaştı. Yolun asfaltı, sıcak hava nedeniyle adeta erimeye başlamıştı. Karayolları ekiplerinin zift ve mıcır dökerek müdahale etmeye çalıştığı ancak bu önlemlerin de yetersiz kaldığı gözlendi.

Durumun farkında olmayan bazı vatandaşlar, yolun karşısına geçmeye çalışırken büyük bir sürprizle karşılaştı. Aşırı sıcaklığın etkisiyle eriyen asfalt, terliklerin ayaklara yapışmasına sebep oldu. Yaşanan ilginç olay sonucunda, yolda birçok terlik asfalta yapışarak yerini aldı.

Haber

Vatandaşlar, durumu şaşkınlıkla izlerken, yaşananlara dair düşüncelerini dile getirdi. Bazıları, “Karayolları ekipleri ziftin üzerine mıcır döktü ama zift eridi. Sıcaktan eriyen ziftten dolayı ayakkabı ve terliklerimiz asfalta yapıştı” dedi.

Kuşadası’nın aşırı sıcaklıkla mücadelesi devam ederken, Meteoroloji yetkilileri de vatandaşları dikkatli olmaları ve güneş altında uzun süre kalmamaları konusunda uyardı. Ayrıca Karayolları ekipleri de asfaltın yeniden düzenlenmesi için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

İHA

Bakmadan Geçme