Kurban Bayramı için tebrik mesajları

Kurban Bayramı, İslam aleminin en önemli bayramlarından biri. Sevdiklerimize sevgi ve bereket dolu dileklerimizi iletmek için...

Kurban Bayramı, İslam aleminin en önemli bayramlarından biri. Sevdiklerimize sevgi ve bereket dolu dileklerimizi iletmek için harika bir fırsat. Kurban Bayramınız kutlar, Sevgi, huzur ve bereketle dolu nice bayramlar dileriz.

Bu özel günde, telefon ile kutlayacağınız tüm sevdikleriniz için 25 bayram tebriği mesajı derledik: 

  1. “Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa barış ve sevgi getirmesini dilerim. Bayramınız kutlu olsun!”
  2. “Bu mübarek günde tüm dualarınızın kabul edilmesi ve sevdiklerinizle birlikte mutlu bir bayram geçirmenizi temenni ederim.”
  3. “Kurban Bayramınız huzur ve bereketle dolu olsun. Bayramınız kutlu olsun!”
  4. “Bayramlar, sevdiklerimizle paylaştığımız en değerli zamanlardır. Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım.”
  5. “Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa barış, sevgi ve selamet getirmesini temenni ederim. Bayramınız kutlu olsun!”

Haber

6. “Kurban Bayramı’nın coşkusunu sevdiklerinizle birlikte doyasıya yaşamanız dileğiyle, bayramınız mübarek olsun.”

7.”Bu özel günde sevdiklerinizle birlikte güzel anılar biriktirmeniz ve mutlu olmanız dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun!

8.”Kurban Bayramı’nın sevincini ve mutluluğunu tüm sevdiklerinizle paylaşmanızı dilerim. Bayramınız mübarek olsun!”

9.”Kurban Bayramı’nın tüm dünyaya barış, sevgi ve kardeşlik getirmesini diler, bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.”

10.”Bu güzel bayram günü yüzünüzde gülümseme, kalbinizde sevgi ve huzur eksik olmasın. Kurban Bayramı’nız kutlu olsun!”

Haber

11.”Kurban Bayramı’nın bereketi ve sevinci yuvalarınıza dolsun, sevdiklerinizle birlikte nice mutlu bayramlar geçirmenizi dilerim.”

12.”Bayramlar, sevdiklerimizle birlikte olduğumuz, kalplerin birlikte attığı günlerdir. Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım.”

13.”Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa sevgi, hoşgörü ve umut getirmesini dilerim. Bayramınız kutlu olsun!”

14.”Bu mübarek günde sevgiyle kucaklaşmanın hazzını yaşamanız dileğiyle, Kurban Bayramı’nız mübarek olsun.”

15.”Kurban Bayramı’nın coşkusunu, sevdiklerinizle birlikte en güzel şekilde yaşamanızı dilerim. Bayramınız kutlu olsun!”

Haber

16.”Kurban Bayramı’nın tüm dünyada barış ve kardeşlik dönemini pekiştirmesini temenni ederim. Bayramınız mübarek olsun!”

17.”Bu özel günde sevdiklerinizle bir araya gelip mutluluk paylaşmanız, güzel anılar biriktirmeniz dileğiyle, Kurban Bayramı’nız kutlu olsun!”

18.”Kurban Bayramı’nın tüm sevdiklerimize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim. Bayramınız mübarek olsun!”

19.”Bu güzel bayram günü tüm dualarınızın kabul edilmesini ve sevdiklerinizle birlikte huzurlu bir bayram geçirmenizi temenni ederim. Kurban Bayramı’nız kutlu olsun!”

20.”Kurban Bayramı’nın tüm dünyada sevgi ve hoşgörüye vesile olmasını dilediler, bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.”

Haber

21.”Kurban Bayramı’nın bereketi ve coşkusu yuvanıza dolsun, sevdiklerinizle birlikte nice mutlu bayramlar geçirmenizi temenni ederim.”

22.”Bayramlar, sevgiyle dokunduğumuz kalplerin birbirine yakın olduğu zamanlar. Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım.”

23.”Kurban Bayramı’nın sevincini sevdiklerinizle paylaşmanız, mutlu anılar biriktirmeniz dileğiyle, bayramınız kutlu olsun!”

24.”Bu özel günde sevgi, dostluk ve kardeşlik döneminin yoğunlaştığı bir bayram geçirmenizi dilerim. Kurban Bayramınız mübarek olsun!”

 

Bakmadan Geçme