• Haberler
  • “Kurallara uyalım, birlikte daha güçlü olalım”

“Kurallara uyalım, birlikte daha güçlü olalım”

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, koronavirüs ile mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni...

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, koronavirüs ile mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni önlemlerin ardından Kiraz Belediyesi olarak bu doğrultuda yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi vererek vatandaşları dikkatli olunması çağrısında bulundu.

İlçedeki sağlık ocağının, eczanelerin, berberlerin, kuaförlerin ve veteriner esnafın iş yerlerinin ve çalışma alanlarının ilaçlama işlemlerinin belediye tarafından yapıldığını kaydeden Başkan Özçınar, “Sizden ricamız; her esnafın iş yerlerine müşterilerini tek tek almaları, süreyi kısa tutmaları ve maskesiz kimse ile diyalog kurmamalarıdır. Denetimlerimiz devam edecektir. Maske ve mesafe kurallarına uymayanlar hakkında yasal işlemler yapılacaktır. Sivil olarak oluşturduğumuz ekipler, gün boyu pazarımızda ve esnafımızın iş yerlerinde denetleme yapacaktır. Kurallara uyalım, birlikte daha güçlü olalım” dedi.

Özcan Çetin

Bakmadan Geçme