Kumarhane baskınında 152 kişi suçüstü yakalandı

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda Bornova ilçesi Beşyol ve Gökdere mahallelerinde iki farklı...

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda Bornova ilçesi Beşyol ve Gökdere mahallelerinde iki farklı umuma açık işletmede kumar oynatıldığı tespit edildi.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordine ve talimatıyla Bornova İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından belirlenen adreslere operasyon yapıldı, 152 kişi suçüstü yakalandı.

Kumar oynadığı tespit edilen şahıslara toplam 616 bin 400 TL idari para cezası uygulandı. Kumar oynatan işletmeler ise mühürlendi, materyallere de el konuldu.

ATATÜRK PORTRESİ DETAYI 

Kumar oynatılan mekanlardan bir tanesinde Atatürk portresinin altına gizlenmiş bir kapı bulundu. Kapının kumanda ile gizli bir bölmeye açıldığı belirlendi. Şüpheliler İ.A. ve A.K. hakkında “kumar oynamak için yer ve imkan sağlamak” ve “mühür bozma” suçlarından adli işlem başlatıldı. Aynı işletmeye daha önce de 22 kez operasyon düzenlendiği de belirtildi.

İHA

Bakmadan Geçme