KÜÇÜK MENDERES HAVZASI KOZA HAREKETİ DERNEĞİ GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ
Küçük Menderes Havzası Koza Hareketi Derneği, 27 Şubat 2025 tarihinde genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Gerekli çoğunluğun sağlanmasıyla birlikte toplantı açılışı yapıldı ve gündem maddeleri görüşüldü.
Küçük Menderes Havzası Koza Hareketi Derneği, 27 Şubat 2025 tarihinde genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Gerekli çoğunluğun sağlanmasıyla birlikte toplantı açılışı yapıldı ve gündem maddeleri görüşüldü.
Toplantıda, 2023-2024 yılı faaliyet ve gelir-gider raporları okunarak ibra edildi. Ayrıca derneğin yıllık ve aylık aidatlarının belirlenmesi konusunda üyelerin oy birliğiyle alınan karar doğrultusunda giriş aidatının 100 TL, aylık aidatın ise 10 TL olarak kabul edilmesine karar verildi.
Denetim kurulu raporu okunarak onaylandı ve denetim kurulu ibra edildi. Ardından 2025-2026 yılları için tahmini bütçe görüşülerek karara bağlandı. Genel kurulda, yönetim ve denetim kurullarının yeni asıl ve yedek üyeleri seçildi.
Yönetim Kurulu Asil Üyeleri:
Muharrem Önder
Dündar Yarış
Kaan Dabanoğlu
Okan Erbil Burnucuk
Selahattin Bağlı
Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri:
Yusuf Elmacı
Tayfun Bengi
Mustafa Çakır
Hasan Sarı
Açelya Keskin
Denetim Kurulu Asil Üyeleri:
Beyhan Esen
Coşkun Genevlioğlu
Seyfettin Akbaş
Denetim Kurulu Yedek Üyeleri:
Sadettin Şanlı
Naci Avcı
Ümran Akça Ateş
Dilek ve temenniler bölümünde, çevre duyarlılığı konusunda daha fazla faaliyet yapılması gerektiği vurgulandı. Genel kurul, Divan Başkanı'nın teşekkür konuşmasının ardından genel kurul sona erdi.
Bakmadan Geçme





