• Haberler
  • Spor
  • Küçük Menderes derbisinde gülen taraf Ödemişspor oldu

Küçük Menderes derbisinde gülen taraf Ödemişspor oldu

İzmir Güventaş Hazır Beton Süper Amatör 3. Ligde Ödemişspor evinde Tire Belediyespor ile karşılaştı. Ligin 7....

Haber

İzmir Güventaş Hazır Beton Süper Amatör 3. Ligde Ödemişspor evinde Tire Belediyespor ile karşılaştı. Ligin 7. haftası oynanırken daha önce bay geçen Ödemişspor 6. maçına çıktı.

Maça seyirciler kadar protokolün de yoğun bir ilgisi vardı. Ödemiş Belediye başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy ve Ödemiş Jandarma Komutanı Cihan Gültekin de protokolde yerini aldı.

Maçın 10. dakikasında Tire BelediyeSpor’dan Abdülkadir Yalçınkaya girdiği ikili mücadele sonunda sakatlandı. Sahaya ambulans ekiplerinin girmesiyle Abdülkadir Yalçınkaya hastaneye kaldırıldı.

Yoğun bir taraftar desteğini de arkasına alan Ödemişspor ilk golünü 33. dakikada Alper Uğuz’un ayağından buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza alanına yapılan orta sonrası boşta kalan topu voleyle ağlara gönderen Alper Uğuz Ödemişspor’u 1-0 öne geçirdi.

İlk yarı bu skorle sona ererken Ödemişspor ikinci yarıda da baskılı oyununu devam ettirdi. İkinci gol 90+2 de geldi. 90+2 de Muhammet Reşit Çelik skoru 2-0 a taşıdı. Uzun atılan topta kafalardan seken topu kalecinin üzerinden aşırtarak golü bulan Muhammet Reşit maçın skorunu da tayin etmiş oldu.

Haber

Ödemişspor bu skorla 15 puana ulaştı ve sıralamada 2. sıraya yükseldi. Ödemişspor ligdeki bir diğer maçını cumartesi günü saat 15.00’te Ayrancılar Gençlikspor ile yapacak. Maç Tv9 İzmir sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanacak.

 

İlk 11’ler:

Ödemişspor:  Hakan Ekinci, Hamza Ayaz, Bayram Büstaç, Oğuzhan Uslu, Muhammet Ali, Uğur Güzelce, Samet Bektaş, Alper Uğuz, Alperen Karaca, Muhammet Reşit Çelik, Ozan İsi

Tire Belediyespor: Emre Künarcı, Buğra Akın, Hüsnü Sarpaşar, Ramazan Yardımcı, Erol Durbakan, Ademcan Kınalı, Abdülkadir Yalçınkaya, Baran Özkartal, Toprak Kurt, Osman Yılmaz, Oğuzhan Şener

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme