• Haberler
  • Konaklılı kızlar voleybolda iddialı

Konaklılı kızlar voleybolda iddialı

Ödemiş'te Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen kızlar voleybol turnuvasında Konaklılı öğrenciler başarılarıyla alkış topluyor. Ödemiş İlçe...

Ödemiş’te Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen kızlar voleybol turnuvasında Konaklılı öğrenciler başarılarıyla alkış topluyor.

Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Atatürk’ün Samsun’a çıkarak ulusal kurtuluş mücadelesini başlatmasının 100. yılı kapsamında düzenlediği Gençlik Haftası turnuvalarında heyecan son sürat devam ediyor. Ödemiş’teki ilk ve orta dereceli okullar Gençlik Haftası coşkusuyla sahaya iniyor.

 

İKİ KATEGORİDE DE YARIŞIYOR

Turnuva düzenlenen spor dalları arasındaki voleybolda da küçük kızlar ve yıldız kızlar kategorilerinde mücadele eden Konaklı Şehit Er Kamil Alkan Ortaokulu başarılı performansıyla dikkatleri çekti. Küçük kızlar kategorisinde 50. Yıl Ortaokulu’nu geçen Konaklılı kızlar, yıldız kızlar kategorisinde de Özel Dünya Koleji’ni 2-0 yenerek gruptan çıkma başarısını göstererek adını yarı finale yazdıran tek köy okulu oldu.

Konaklı Şehit Er Kamil Alkan Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Güray Aydemir amaçlarının sağlıklı ve özgüvenli bireyler yetiştirmek olduğunu belirterek, “Okulumuzun kısıtlı imkanlarına rağmen çocuklarımızla beraber özveriyle çalışmanın meyvelerini aldık. Bundan sonra da aynı ciddiyetle çalışarak turnuvada gelebileceğimiz en üst noktaya gelmek istiyoruz. Kızlarımız çok azimli” diye konuştu.

Başar Uçar

Bakmadan Geçme