Konak Belediye Meclisi toplantı düzenledi

Konak Belediyesi'nin ağustos ayı ilk meclis toplantısı Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Konak Belediye Başkanı Abdül...

Konak Belediyesi’nin ağustos ayı ilk meclis toplantısı Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un yönettiği oturumu CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından, MHP Konak İlçe Başkanı Yusuf Çoban, İYİ Parti Konak İlçe Başkanı Coşkun Tatar, İYİ Parti Mahalli İdarelerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Nazan Aruk, İYİ Parti STK’lardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Figen Tezcan, İYİ Parti Konak İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Kansoy, İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Baysak da takip etti. Meclisi Konak Belediyesi Gençlik Meclisi ile CHP Konak Gençlik Kolları’nın başkan ve yöneticileri de takip etti.

Toplantıda bir aylık çalışmaların aktarıldığı sunumun ardından meclise sunulan önergeler okunarak ilgili komisyonlara iletildi. Konak Belediyesi’nin Ankara Çankaya Belediyesi, İstanbul Kadıköy Belediyesi ve Kırklareli Ahmetbey Belediyesi’yle kardeş şehir olması önergeleri ilgili komisyonlara iletilirken, Konak Belediyesi Gençlik Meclisi’nin “Fütürizm ve Yapay Zekâ Çalıştayı” düzenlemesine yönelik önerge de görüşülmek üzere komisyonlara verildi.. Ayrıca, Konak Belediyesi’nde Afet İşleri Müdürlüğü’nün kurulmasına ilişkin önerge de mecliste ele alınarak komisyonlara iletildi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme