• Haberler

KÖKSOY’DAN GENEL KURUL TEŞEKKÜRÜ

Başar Uçar – Ödemiş Ayakkabıcılar Odası&rsquonın geçtiğimiz hafta sonu ÖYKAM&rsquoda yapılan genel kurulunda 7. kez başkanlığa...

Başar Uçar – Ödemiş Ayakkabıcılar Odası’nın geçtiğimiz hafta sonu ÖYKAM’da yapılan genel kurulunda 7. kez başkanlığa seçilen Mustafa Ali Köksoy, genel kurulun son derece güzel bir ortamda gerçekleştiğini belirterek katılımcılara teşekkür etti.

Mehmet Dereli, Uğur Köksoy, Ömer Unay, Mehmet Seçkin Geçici, Günay Özdoğan ve İrfan Afyonlu’dan oluşan yönetimiyle yeniden seçilen Mustafa Ali Köksoy, bundan sonra da Ödemişli ayakkabıcıların hizmetinde olacaklarını ve sektörle ilgili her konunun takipçisi olduklarını belirtti.

Köksoy, “Pazar günü yapılan kongremiz son derece güzel bir ortamda gerçekleşti. ÖYKAM’da bizleri yalnız bırakmayan başta Kaymakamımız Sayın Abdullah Dölek’e, Belediye Başkanımız Bekir Keskin’e, AK Parti İlçe Başkanı Sayın Ali Hadim’e, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Sayın Hikmet Güriş’e, meclis üyemiz sayın Hüseyin Kurt’a, İESOB Başkanvekilimiz Sayın Şerif Naz’a, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanımız Sayın Turgut Usluca’ya, oda başkanlarına, kongremizi onurlandıran Ayakkabıcılar Federasyonu başkan adayı Sayın Ahmet Aygan’a, esnaflarımıza, teşekkürü bir borç biliyoruz. ÖYKAM çalışanlarımız da pazar günü olmasına karşın özveriyle çalıştılar, onlara da ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

Ödemişli ayakkabıcıların Çin malı ürünlerin çoğalmasına karşın inatla üretmeye devam ettiklerini belirten Köksoy, “Ayakkabıcılarımız zor şartlara rağmen ayakta duruyorlar. Ödemiş’e artı bir değer katmak için çalışan tüm esnafımızın her zaman hizmetindeyiz” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme