• Haberler
  • Gündem
  • Kocaeli Derince Limanı’nda Büyük Patlama: Ekipler Seferber Edildi

Kocaeli Derince Limanı’nda Büyük Patlama: Ekipler Seferber Edildi

Kocaeli’nin Derince ilçesinde bulunan Derince Limanı mevkiinde bugün saat 14.40 sıralarında büyük bir patlama meydana geldi....

Kocaeli’nin Derince ilçesinde bulunan Derince Limanı mevkiinde bugün saat 14.40 sıralarında büyük bir patlama meydana geldi. Patlama sesi, çevredeki bölgelerden de duyuldu ve özellikle Gölcük ilçesinde hissedildi. Patlamanın nedeni henüz netlik kazanmazken, olayın ardından bölgeye acil ekipler sevk edildi. Toprak Mahsulleri Ofisi’nin deposunda yaşandığı bildirilen patlama Gölcük’ten de hissedildi.

Vatandaşların ihbarı üzerine, patlamanın yaşandığı bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri hızla yönlendirildi. Patlamanın etkisiyle çevrede oluşan yangın veya hasarın kontrol altına alınması için ekipler yoğun bir şekilde çalışmaya başladı.

Patlamada 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.

https://youtube.com/shorts/RfqwmJzCEQ0?feature=share

Ayrıca, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Ekipleri (TEM) de olay yerine sevk edildi. TEM ekiplerinin de patlama sonrası güvenlik önlemleri alarak bölgede incelemelerde bulunduğu öğrenildi.

Patlamanın şiddeti ve etkisi hakkında henüz daha fazla detay paylaşılmadı.

BELEDİYE BAŞKANI AYGÜN: 2 SİLO ETKİLENDİ

Patlama sonrasında olay yerine giden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “2 silo etkilendi, patlamanın nedenini henüz bilemiyoruz” ifadelerini kullandı.

Ayrıntılar geliyor…

 

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme