• Haberler
  • Kocaağa ailesinin acı günü

Kocaağa ailesinin acı günü

Ödemiş Ziraat Odası Başkanı ve İzmir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Kocaağa'nın küçük oğlu 22...

Ödemiş Ziraat Odası Başkanı ve İzmir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Kocaağa’nın küçük oğlu 22 yaşındaki İsmail Kocaağa, İzmir’de geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. İsmail Kocaağa’nın arkadaşları ile birlikte geçtiğimiz günlerde açılan AGROEXPO Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na gezmek amacıyla gittiği sırada fenalaşarak kalp krizi geçirdiği, aynı zamanda dilini de yuttuğu ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, acılı Kocaağa ailesinin yanından bir an bile ayrılmazken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir milletvekilleri Hamza Dağ, Kerem Ali Sürekli ve Atilla Kaya başta olmak üzere birçok kişi de acılı baba Ahmet Kocaağa’ya telefonda başsağlığı diledi.

22 yaşında hayata veda eden İsmail Kocaağa’nın cenazesi, Yolüstü Mahallesi’nde defnedildi. Oldukça kalabalık bir katılımın yaşandığı cenaze töreniyle nedeniyle Yolüstü’nde trafik yoğunluğu yaşandı.

Dün ikindi namazından sonra Yolüstü Mezarlığı’na defnedilen İsmail Kocaağa’nın cenaze törenine Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Kiraz Kaymakamı Emin Kaymak, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, Ödemiş İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Hüyüktepe,  Gıda Tarım ve Hayvancılık Ödemiş İlçe Müdürü İbrahim Altıntaş, Tire Süt Kooperatifi Başkanı Mahmut Eskiyörük, Kiraz Ziraat Odası Başkanı Gürkan Okka, Bayındır Ziraat Odası Başkanı Mümtaz Almışlar, AK Parti Ödemiş eski İlçe Başkanı Ali Hadim, Ödemiş ve dışarıdan gelen birçok kamu kurum temsilcileri, Kocaağa ailesinin yakınları ile Yolüstü halkı katıldılar.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, acılı aileyi hem Ödemiş’teki hem de Yolüstü’ndeki evlerinde ve cenaze töreninde yalnız bırakmayıp yanlarında bulunarak ailenin acısını paylaştı.

Küçük Menderes Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, uzun yıllardan beri gazetecilik hayatımızda bizlerle yakından ilgilenen ve haberlerimizde yardımcı olan sayın Ahmet Kocaağa ve tüm Kocaağa ailesine başsağlığı temenni ediyoruz.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme