• Haberler
  • Kızılcaavlu, böyle sünnet görmedi

Kızılcaavlu, böyle sünnet görmedi

Ödemiş'e bağlı Kızılcaavlu Mahallesi'nin muhtarı Şakir Özol ile eşi Ayşe Özol, oğulları Lütfi Eren'in  sünnet mutluluğunu...

Ödemiş’e bağlı Kızılcaavlu Mahallesi’nin muhtarı Şakir Özol ile eşi Ayşe Özol, oğulları Lütfi Eren’in  sünnet mutluluğunu kalabalık davetli topluluğu ile birlikte Kızılcaavlu’daki okulun bahçesinde gerçekleşen merasimde büyük bir coşku ile yaşadılar.

Yemekli ve müzikli sünnet şölenine Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran, Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tahir Silay, mahalle muhtarları, Ödemiş’ten gelen kamu kurum müdürleri, Özol ailesinin yakınları ile Kızılcaavlu Mahallesi sakinleri büyük ilgi ve katılım gösterdiler.

Tahtın üzerinde geldi

Sünnet çocuğu Lütfi Eren’in tüm arkadaşları ve konukların da katıldığı sünnet konvoyunun ardından Ayşe-Şakir Özol çifti, Lütfi Eren’in dedesi Ali Yörük ile birlikte davetlileri kapıda karşıladılar. Şölen alanına tahtın üzerinde büyük alkışlar eşliğinde giren gecenin yıldızı Lütfi Eren, kendisini taşıyanlar eşliğinde sahnede birkaç tur attıktan sonra Kiraz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’ne bağlı grup ile birlikte sahnede zeybek oyunları sergiledi ve büyük alkış topladı.

Nazilli’den gelen Piyanist İsmail ve müzik grubunun anonsuyla ilk olarak Özol çiftinin açılış dansı gerçekleşirken geceye katılanlar da sahneye çıkarak onları yalnız bırakmadılar. Gecenin ilerleyen saatlerinde hareketli parçalar çalınırken takım merasimi ve istek parçalarla da tören sona erdi.

Her yer sarı kırmızı

Minik Lütfi Eren’in Galatasaray’a olan düşkünlüğü nedeniyle babası Şakir Özol tarafından bahçenin bir bölümü, sarı-kırmızı renklerin hakim olduğu balonlarla süslendi. Oğlunun Cim Bom’a olan sevgisi nedeniyle bu isteğini kırmadığını dile getiren Kızılcaavlu Mahallesi Muhtarı Şakir Özol, “Oğlum, sünnetinde etrafı sarı ve kırmızı renkli balonlarla süslemememi istemişti. Ben de oğlumun en mutlu gününde bu isteğini yerine getirdim. Sünnet şölenimize teşrif eden başta Ödemiş Belediye Başkanımız Mahmut Badem olmak üzere Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanımız Nihat Savuran, Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanımız Tahir Silay, değerli muhtar meslektaşlarım ile uzaktan yakından gelerek bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme