• Haberler
  • Kirazlı muhtarlar kongreye gitti

Kirazlı muhtarlar kongreye gitti

Kiraz Muhtarlar Derneği'nin birinci kongresi Kiraz Belediye Şehir Salonu'nda büyük bir katılımla gerçekleşti. Buna göre derneğini...

Kiraz Muhtarlar Derneği’nin birinci kongresi Kiraz Belediye Şehir Salonu’nda büyük bir katılımla gerçekleşti. Buna göre derneğini başkanlığına oyların tamamını alan Saçlı Mahallesi Muhtarı Hulusi Çetin seçildi.

Gerçekleşen kongreye Kaymakam Emin Kaymak, Belediye Başkanı Saliha Özçınar, AK Parti İzmir İl Delegesi Erol Çomak, Esnaf Odası Başkanı Halit Özmen, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Nasuh Coşkun, Ziraat Odası Genel Sekreteri Habib Tetik, Hastane Başhekimi Operatör Dr. Emrah Karakaya, Kiraz Devlet Hastanesi Müdürü Durmaz Erdem ve çok sayıda muhtar katıldı.

“Her türlü desteğe hazırız”

Kongrede bir konuşma yapan Kaymakam Emin Kaymak, muhtarları kutladığını belirterek çalışmalarında başarılar diledi ve her zaman yanlarında olduğunun mesajını verdi. Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar da, “Muhtarlarımıza her zaman her türlü desteğe hazırız. Muhtarlarımızın tek çatı altında toplanmaları, sorunların çözümü aşamasında etkili olacaktır” dedi.

İşte yönetim kurulu

Muhtarlar Derneği Başkanı seçilen Saçlı Muhtarı Hulusi Çetin, yaptığı teşekkür konuşmasında tüm muhtarlara verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Kiraz Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu, şu isimlerden oluştu: Saçlı Muhtarı Hulusi Çetin, Başkan Yardımcısı Adnan Özen, üyeler Olgunlar Muhtarı Muammer Yaygın, Emenler Muhtarı Orhan Gök ve Sarıkaya Muhtarı Mustafa Şahin.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme