Kiraz'ın kapalı pazar yeri açıldı

Kiraz Belediyesi tarafından yapılan 5000 metrekarelik Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri'nin açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine AK...

Kiraz Belediyesi tarafından yapılan 5000 metrekarelik Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri’nin açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Bilal Uçar, Kiraz Kaymakamı Batuhan Sarıoğlu, Kiraz Belediye Meclisi üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Pazar yerine geçirdiği kalp krizi sonucu hayata genç yaşta veda ederek sevdiklerini yasa boğan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Baki Yazan’ın oğlu Cem Yazan’ın ismi verildi.

Törende konuşan Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, “5000 metrekarelik kapalı alan ve içerisinde tuvalet, bebek emzirme odası ve bekleme alanlarının da bulunduğu Küçük Menderes Havzası’nın ilk büyük kapalı pazar alanı olan Cem Yazan Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri, esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Pazar yerimiz, 30 Haziran Çarşamba günü kurulan pazar ile faaliyete geçecek” ifadelerini kullandı.

“Havzada olmayan bir yer”

Başkan Özçınar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugüne kadar Kiraz için canla başla çalışmış, alın teri dökmüş ne kadar yöneticimiz varsa hepsini rahmetle anıyorum. Kiraz’a öyle bir eser kazandırdık ki… Küçük Menderes’te olmayan Kiraz Çok Amaçlı Pazar Yerini hizmete aldık. Pazar yerinde tezgah açan arkadaşlarımız biraz sıkıntı çektiler, hepsinden helallik istiyorum. Sabırla beklediler, en güzel yerde en güzel şekilde hizmet vereceğiz onlara. Kiraz’daki ve civar ilçelerdeki esnaflara hayırlı olsun. Emeği geçen, eli değen herkesten Allah razı olsun.

Yakın zamanda meclis üyemizin oğlunu kaybetmiştik. Buraya Cem kardeşimizin ismini verdik. Allah, gani gani rahmet eylesin. Uzun yıllar her gördüğümüzde burada adını yaşatalım. Kiraz Kapalı Pazar Yeri’nin yanı sıra çok yakında çok güzel temellerle inşallah müjdelerle karşınızda olacağız.”

Daha sonra protokolün katılımı ile kurdele kesildi ve pazar yerinde incelemelerde bulunuldu.

Özcan Çetin

Bakmadan Geçme