• Haberler
  • Kiraz’da içkili gazinolar Okkataşı mevkiine

Kiraz’da içkili gazinolar Okkataşı mevkiine

Kiraz'ın Köprübaşı caddesinde bulunan içkili eğlence yerlerinin ilçenin Okkataşı mevkisinde bulunan bölgeye taşınacağı bildirildi. Belediye Başkanı...

Kiraz’ın Köprübaşı caddesinde bulunan içkili eğlence yerlerinin ilçenin Okkataşı mevkisinde bulunan bölgeye taşınacağı bildirildi. Belediye Başkanı Saliha Özçınar yeni yerlerinin çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.

“YILSONUNA KADAR PROJE TAMAMLANACAK”

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar proje kapsamında şehir içinde bulunan içkili gazinoların şehir dışına çıkarılması konusunda düğmeye basıldığını söyledi. Başkan Özçınar “Kiraz İlçesinde en merkezi yerde bulunan içkili gazinoların şehir dışına çıkartılması konusunda ilçemizin Okkataşı mevkiindeki yeni bir yer için inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Yılsonuna kadar inşaatın bitmesini öngörüyoruz” dedi.

Özçınar “Proje kapsamında içkili mekânlarının tamamını o bölgede belli bir yerde olmasını sağlamayı hedefliyoruz. Okkataşı mevkiindeki çalışmalar tüm hızıyla sürmektedir. Huzurlu bir Kiraz için elimizden gelen gayreti göstermeye devam ediyoruz.  Bu yılın sonuna kadar içkili mekânlar yeni yerlerinde hizmete geçecektir” dedi.

Bakmadan Geçme