• Haberler
  • Kiraz ilçe protokolünden 15 Temmuz anması

Kiraz ilçe protokolünden 15 Temmuz anması

Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Kiraz ilçesinde de 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Etkinlikleri kapsamında çeşitli...

Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Kiraz ilçesinde de 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Etkinlikleri kapsamında çeşitli programlar düzenleniyor. Etkinliklerin ilki olan Kiraz Belediyesi Mezarlığı ziyaretine Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, Kiraz Kaymakam Vekili Yazı İşleri Müdürü Hasan Avcı, Kiraz İlçe Emniyet Müdürü Ömüray Bozkurt, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Nazmi Dinçer ve Kirazlı bazı şehit ailesi yakınları katıldılar.

Başkan Özçınar, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne yönelik hain darbe girişimi karşısında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım ve bütün bakanlarımız, değerli milletimizle birlikte dik bir duruş göstermiştir ve darbe girişimi resmen püskürtülmüştür. Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Kiraz’da da yapılacak olan etkinliklerle 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anacağız” dedi.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme