• Haberler
  • Kiraz 1 Eylülspor yine katılmıyor

Kiraz 1 Eylülspor yine katılmıyor

İzmir 2.Amatör Küme’de yeni sezonda mücadele etmek isteyen takımlara tanınan başvuru süresi geçtiğimiz cuma günü itibarı...

İzmir 2.Amatör Küme’de yeni sezonda mücadele etmek isteyen takımlara tanınan başvuru süresi geçtiğimiz cuma günü itibarı ile sona erdi. İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun internet sitesinde yayınlanan listeye göre ligde yeni sezonda 75 takım oynamak için müracaat ederken daha önceleri listede adı bulunan Kiraz 1 Eylülspor’un ise başvuru süresinin ardından takımların arasında olmadığı gözlendi.

Geçtiğimiz sezon da 2.Amatör Küme’ye katılma hakkı varken bunu kullanmayan kırmızı beyazlı takım, böylece peş peşe ikinci sezonunda liglerde yer almayacak. Bu durum, kırmızı beyazlı takımın geleceği hakkında da soru işaretlerine neden oldu. 

17 Ocak’ta sona erdi

TFF İzmir İl Temsilcisi Mehmet İncu, daha önce yaptığı açıklamada, “Lige girecek ya da ligden çekilecek olan takımların 17 Ocak 2020 tarihine kadar İzmir İl Temsilciliğimize başvurmaları gerekmektedir. Gruplandırmalar ve fikstürler, 24 Ocak 2020 tarihinde açıklanacak. Bütün takımlarımıza şimdiden başarılar dileriz” demişti.

Küçük Menderes’ten dört takım

İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan yapılan duyuruya göre Küçük Menderes Havzası’ndan Ödemiş Emniyetspor, Tiregenç 1970, Torbalıgücü Gençlikspor ve Torbalı 35 Gençlikspor takımları yeni sezonda ter dökecekler. Bu dört takımın yanı sıra ligde yer alacak diğer ekipler ise şu şekilde: Yılmazkayaspor, Çamdibi Debrespor, Örengücü, Şirinyer İdman Yurdu, İzmir Yıldızspor, Bademlerspor, Kayaspor, Çamdibi İdman Yurdu, Nergizspor, Karşıyaka Demirköprü, Yeni Örnekköyspor, Erdem Esentepespor, Çay Mahalle Demirköprü, Gerenköyspor, İzmir TEK, Seyrekspor, Yeni Bağarasıspor, Yeni Foçaspor, Bostanlıspor, Şemiklerspor, Ege Çağlayanspor, Hücumspor, Naldökengücü, Basmane Altınparkspor, Hilalspor, Damlacık Yaylaspor, Mevlana Konurcaspor, Ansızca Zaferspor, Aşağı Kızılcaspor, Uzunderespor, Yeşilyurtspor, Dörtyolspor,

Karaburun Gençlerbirliği, Mordoğanspor, Balçova İdman Yurdu, Yeniköyspor, Özenspor, Koyundere Gençlikspor, Balatçıkspor, Bornova Altınyıldızspor, Altındağspor, Buca Efelerspor, Emiralemspor, Çiğli Maltepespor, 1925 Manavkuyu Gençlikspor, Bayraklı Belediyespor, 35 İzmir Kültürspor, Örnekköyspor, Yeni Doğançayspor, Canlıspor, İzmir Mevlanaspor, Evka-1, Karabağlar Sevgispor, İzmir Genç Manisalılar, Eski İzmir Gençlikspor, Eski İzmirspor, Basekspor, Basın Sitesispor, Limontepe Gençlikspor, Zübeyde Hanım Mahallesi Elitspor, 1925 Gençlikspor, Ağaspor, Gediz FK, İzmir 1461, Alsancak Gençlikspor, İzmir Ekonomi Üniversitesi, Tepecik Ülküspor 1946, Yeşilçamspor, Bayraklı Özgür FK, Ataşehir Mahallesispor ve Bornova Ataspor.

Osman Toka

Bakmadan Geçme