• Haberler
  • İzmir
  • Kınık’ta öğretmenevinin açılışına Binali Yıldırım katılacak

Kınık’ta öğretmenevinin açılışına Binali Yıldırım katılacak

Türkiye’nin son başbakanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın İzmir seferi devam ediyor....

Türkiye’nin son başbakanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın İzmir seferi devam ediyor.

Yıldırım’ın Kınık’ta bu yıl yedincisi düzenlenen Hasat Festivali’nin son gününde ilçeyi ziyaret edeceği öğrenildi.

Yıldırım’ın Kınık ziyaretini sosyal medyadan duyuran Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, son başbakan ve AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın programının yoğun olmasına rağmen festivalin son gününde Kınık’ı ziyaret edeceğini bildirdi.

Ziyaretten mutluluk ve onur duyduğunu da belirten Doğruer, “Sayın Başbakanımıza teşekkür ederim. Herkesin bu coşkulu günde yanımızda olmasını diliyor ve bütün halkımızı davet ediyorum” dedi.

Açılış saat 18.30’da

Yıldırım’ın katılacağı öğretmenevi açılışı saat 18.30’da gerçekleştirilecek. Açılışı ardından 19.45’te fener alayı ve kortej yürüyüşü yapılacak. Festival, saat 21.00’de Hakan Altun konseri ile sona erecek.

Festivale Yıldırım’ın yanı sıra AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir İl Başkanı Bilal Aaygılı, milletvekilleri, meclis üyeleri, STK temsilcileri de katılacak.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme