• Haberler
  • İzmir
  • Kınık’ta konuşma yapan Binali Yıldırım: Bu yüzyıl Türklerin yüzyıldır

Kınık’ta konuşma yapan Binali Yıldırım: Bu yüzyıl Türklerin yüzyıldır

Türkiye’nin son başbakanı ve AKP Grup Başkan Vekili Binali Yıldırım, İzmir’in Kınık ilçesinde Hasat Festivali’ne katıldı....

Türkiye’nin son başbakanı ve AKP Grup Başkan Vekili Binali Yıldırım, İzmir’in Kınık ilçesinde Hasat Festivali’ne katıldı. Öğretmenevinin ve Halk Eğitim Merkezi’nin açılışlarına da katılan Yıldırım, burada bir konuşma yaptı.

Kınık’ın Belediye Başkanı Sadık Doğruer’i çalışmalarından dolayı kutlayan Yıldırım yeni yüzyılın dünyadaki tüm Türklerin ve Türkiye’nin yüzyılı olacağını belirtti; “Aksakallar Konseyi Başkanı olarak diyorum ki, sadece Türkiye’nin değil tüm Türk dünyasının yüzyılı bu yüzyıldır. Bütün Kafkaslar’da, Balkanlar’da, Orta Asya’da, dört buçuk milyon kilometrekarelik coğrafyada bayrağımız dalgalanacak, ihtişamlı günlerimiz tekrar geri gelecek” dedi.

AKP İzmir milletvekilleri Şebnem Bursalı ve Mahmut Atilla Kaya ile İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi’nin de katıldığı törende Yıldırım’ın yanı sıra İzmir Valisi Süleyman Elban, AKP İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, AKP İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer konuşma yaptı.

Öğretmenevinin açılışının gerçekleşmesinin ardından Yıldırım, burada STK temsilcileri ve muhtarlarla gerçekleşen yemeğe katıldı.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme