Kılıçdaroğlu’ndan ikinci uyarı

Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada “Son 10 günde girişilecek en pis işleri biliyorum” ifadelerini kullanmıştı. Kemal...

Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada “Son 10 günde girişilecek en pis işleri biliyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Fahrettin Altun ve ekibini hedef alarak şu ifadeleri kullandı:

“Son 10 güne 2 gün kaldı. Ben son uyarımı yapayım. Fahrettin Altun, Serhat ve ekip arkadaşları Çağatay ile Evren; anlaşmaya çalıştığınız dark web dünyası, sizi yabancı istihbaratın eline düşürür. Cambridge Analytica’cılık oynamak sizin kapasitenizi aşar çocuklar. SON UYARIMDIR!”

Kılıçdaroğlu’nun bu uyarısıyla birlikte, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve ekibi hakkında Cambridge Analytica benzeri faaliyetlere girişildiği iddiası gündeme geldi. Kılıçdaroğlu, bu iddiayla birlikte son kez uyarıda bulunduğunu belirtti.

Son 10 güne 2 gün kaldı. Ben son uyarımı yapayım. Fahrettin Altun, Serhat ve ekip arkadaşları Çağatay ile Evren; anlaşmaya çalıştığınız dark web dünyası, sizi yabancı istihbaratın eline düşürür. Cambridge Analytica'cılık oynamak sizin kapasitenizi aşar çocuklar. SON UYARIMDIR!

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) May 1, 2023

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme