• Haberler
  • Genel
  • Kılıçdaroğlu Canlı Yayında Seçimlerde İkinci Tur Beklentilerini Konuştu

Kılıçdaroğlu Canlı Yayında Seçimlerde İkinci Tur Beklentilerini Konuştu

Kılıçdaroğlu Canlı yayında yaptığı açıklamalarla Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tur öncesi, vaadlerini ve hedeflerini anlattı. Kılıçdaroğlu konuşmasında...

Kılıçdaroğlu Canlı yayında yaptığı açıklamalarla Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tur öncesi, vaadlerini ve hedeflerini anlattı.

Kılıçdaroğlu konuşmasında “…Buradan ilan ediyorum. Ben hiçbir zaman Mehmetçiğimize kumpas kuranlarla yan yana durmadım , asla durmayacağım. Erdoğan, açıkça söylüyorum. Sen ülkenin sınırlarına, namusuna sahip çıkmadın. Bu ülkeye bile bile 10 milyondan fazla mülteci getirdin. Bu da yetmedi. İthal oy sağlamak için TC vatandaşlığını haraç mezat sattı .Kendi vatandaşlarımızı mülteci konumuna düşürdü. Buradan ilan ediyorum, ben iktidara gelir gelmez tüm mültecileri evlerine göndereceğim….” sözlerine yer verdi.

Sözlerine devam ederken, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanması durumunda mülteci sayısının artacağı , kadın cinayetleri ve kadın haklarının akıbeti , suç ve güvenlik açıkları ayrıca ekonominin kötüye gideceği yönünde öngörülerde bulundu.

Bakmadan Geçme