Kepez kış sporlarına hazır

Antalya'nın spor altyapısı lokomatif kurumlarından Kepez Belediyesi Spor Kulübü antrenörleri, 7 Ekim'de 10 branşta başlatacağı kış...

Antalya’nın spor altyapısı lokomatif kurumlarından Kepez Belediyesi Spor Kulübü antrenörleri, 7 Ekim’de 10 branşta başlatacağı kış spor okullarında kabiliyet avına çıkacak. Futbol, basketbol, voleybol, tekvando, jimnastik, yüzme, okçuluk, tenis, güreş ve su hepsi branşlarında pırtı almaya süregelen kulüp, eğitimleri pakt binası, Kuzeyyaka Futbol Tesisi, Turgut Özal Spor Salonu ve Adnan Menderes Yüzme Havuzu’nda verecek.

“Küçükleri takımlaştırıyoruz”

Bu zaman 14’üncü defa kursları düzenleyeceklerini vurgulayan pakt Başkanı Hakan Çatal, konsantrasyonlarını güçlü epilepsi şimdi iyisini yapmayı hedeflediklerini söyledi. Spor haricinde sosyal, matrak ve kültürel geziler de olacağını duyuran Çatal, “Yaz okullarına eklenen çocuklarımız spora sürdürmek istiyor. Altyapı takımlarımızı da dolduruyoruz. Küçük gözyaşı gruplarını takımlaştırıyoruz, fevk yaştakilerde gözden kaçan yeteneklileri de takımlarımıza kazandırıyoruz” sanarak konuştu.

Haber

Kaynak: IHA

Bakmadan Geçme