• Haberler
  • Asayiş
  • Kemalpaşa’da 17 Yaşındaki Genç, Çocuğun Yakınları Tarafından Silah Kabzasıyla Darp Edildi

Kemalpaşa’da 17 Yaşındaki Genç, Çocuğun Yakınları Tarafından Silah Kabzasıyla Darp Edildi

İzmir’in Kemalpaşa ilçesine bağlı Ulucak Mahallesi’nde 5 Temmuz akşamı yaşanan olayda, 17 yaşındaki Resul Ayhan, kavga...

İzmir’in Kemalpaşa ilçesine bağlı Ulucak Mahallesi’nde 5 Temmuz akşamı yaşanan olayda, 17 yaşındaki Resul Ayhan, kavga ettiği çocuğun yakınları tarafından vahşice darp edildi. Yaşanan saldırı, güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken, genç çocuk yaşadığı korku dolu anları anlattı ve adli kontrolle serbest bırakılan saldırganların tutuklanmasını talep etti.

Haber

Olay, Resul Ayhan’ın kuzeni Kamuran Ayhan ile birlikte yolda yürüdüğü sırada motosikletle geçen P.G. ve R.G. isimli çocuklarla laf atışmasıyla başladı. Tartışma, çevredekilerin araya girmesiyle sona erse de taraflar ayrıldı. Ancak daha sonra Resul’un ağabeyi, kavga ettiği çocukların büyüklerinin kendisini aradığını söyleyerek, genç kardeşini güvende olması için kuzenlerinin işlettiği kıraathaneye çağırdı.

Kıraathaneye giden Resul Ayhan, beklenmedik bir kalabalık tarafından karşılaştı. Kendisini motosikletli çocukların yakınlarından oluşan yaklaşık 10 kişilik bir grup darbetti. Resul, saldırganlardan iki kişinin silah çektiğini ve kafasına silah kabzası darbeleriyle vurularak dövüldüğünü iddia etti. Bu dehşet anları, kıraathanenin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Haber

Saldırının ardından hastaneye giderek darp raporu alan Resul Ayhan, saldırganlardan şikayetçi oldu. Ancak, kavga ettiği çocukların babası Ü.G. ve tanıdıkları tarafından gerçekleştirildiğini söylediği saldırganlar, savcılığa sevk edildikten sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.

17 yaşındaki Resul Ayhan, yaşadığı dehşet anlarını anlatırken, saldırganların serbest bırakılmasından dolayı endişeli olduğunu dile getirdi. “Dün bana bunu yapanlar yarın da aynı şekilde saldırabilirler. Bu adamlar rahat rahat dolaşabiliyorlar, bunların tutuklanmalarını istiyorum. Dışarı çıkınca bana saldırabileceklerinden korkuyorum” dedi. Mağdur gencin talepleri üzerine yetkililerin konuya yeniden müdahale etmesi bekleniyor.
İHA

Bakmadan Geçme