Kelepçeyle dolaşan kadın polisin dikkatini çekti

  İstanbul’un Muratpaşa ilçesine bağlı Kızılarık Mahallesi’nde, öğle saatlerinde bir olay meydana geldi. Necla Ö., muhtarlık...

 

İstanbul’un Muratpaşa ilçesine bağlı Kızılarık Mahallesi’nde, öğle saatlerinde bir olay meydana geldi. Necla Ö., muhtarlık binasının önünde elinde kelepçe olduğunu fark edenler tarafından durduruldu.

Necla Ö., kelepçenin eski bir güvenlik görevlisinin evinde çocuklarla oynarken takıldığını ve bir türlü çıkaramadığını iddia etti. Durumun bildirilmesi üzerine polis ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi.

Hızla olay yerine gelen polis ekipleri, Necla Ö.’nün kimlik bilgilerini kontrol etmek için Genel Bilgi Toplama (GBT) sistemini kullandı. Necla Ö.’nün herhangi bir suçla ilişkili olmadığı belirlendi. Polis, kendi kelepçelerinin anahtarlarını deneyerek Necla Ö.’nün kelepçesini çıkarmaya çalışsa da başarılı olamadı.

İtfaiye ekibi ise yüzük kesme aparatıyla 20 dakikalık bir çalışmanın ardından kelepçeyi çıkarmayı başardı. Kelepçenin çıkarılmasının ardından polis, Necla Ö.’nün ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

haber merkezi

Bakmadan Geçme