Kazanan Altınordu oldu

Altınordu Ödemiş Futbol Okulu olarak inşa edilen Özdemir Gold Futbol ve Altyapı Antrenman Tesisi'nde gerçekleşen futbol...

Altınordu Ödemiş Futbol Okulu olarak inşa edilen Özdemir Gold Futbol ve Altyapı Antrenman Tesisi’nde gerçekleşen futbol turnuvasında 2008 doğumlu minik sporcuların maçları büyük heyecana sahne oldu. Turnuva sonunda Ödemiş Altınordu Futbol Okulu, kendi tesislerinde şampiyonluk sevincini yaşadılar.

Altınordu Ödemiş Futbol Okulu’nun sorumlusu başarılı antrenör Sercan Özdemir, “2008 doğumlu 150 çocuk ve yedi takımın katıldığı Altınordu Ödemiş Cup turnuvamızda tam 36 maç oynanırken çocuklarımız 108 kez gol sevinci yaşadı. Altınordu Futbol Okulları Direktörümüz Aykut Turan’ın da aramızda olduğu bu güzel günde turnuvamıza katılan yedi takım arasında şampiyonluğu okulumuzun 2008 yaş grubu takımı kazanırken ikinciliği Ortaca Futbol Okulu, üçüncülük kupasını ise Bayındır Futbol Okulu kazandı. Bu güzel günümüzde bizi yalnız bırakmayan Aydın, Datça, Kiraz ve Bayraklı futbol okullarımıza da çok teşekkür ederiz” dedi.

Özdemir, Zeytinlik yakınlarındaki tesislerde Ödemişli yeni yeteneklerin Altınordu çatısı altında yetişeceğini söyleyerek, “Altınordu’nun altyapıya verdiği büyük önem sayesinde başarı artık kaçınılmaz oldu. Yeni tesislerimizde aile ortamında çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çocuklar idmanlarını ve çalışmalarını yaparken aileler de onları rahat ve huzurlu bir ortamda izleyebilecekler. Altınordu Futbol Okulları olarak Türk sporuna başarılı ve yetenekli sporcular ve aynı zamanda iyi bireyler kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme