• Haberler
  • Kardeşlerin oyunu ölümle sona erdi

Kardeşlerin oyunu ölümle sona erdi

Karabağlar’da inşaat alanında oynayan iki kardeş, yaklaşık iki metre derinliğindeki çukura düşerek feci şekilde can verdi. Olay,...

Karabağlar’da inşaat alanında oynayan iki kardeş, yaklaşık iki metre derinliğindeki çukura düşerek feci şekilde can verdi. Olay, Limontepe semtinde meydana geldi. Oyun oynamak için dışarıya çıkan 5 yaşındaki Ali Tencirlioğlu ve abisi 7 yaşındaki Yusuf Tencirlioğlu, bir inşaat alanına gitti. Oyun oynarlarken bir anda dengelerini kaybeden abi-kardeş, yaklaşık iki metre derinliğindeki çukura yuvarlandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi gelirken iki çocuk bulundukları yerden çıkartıldı. Abi-kardeşin hayatlarını kaybettiği belirlendi. Hastanede çocuklarının acı haberini alan aile sinir krizi geçirdi.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada bilirkişi raporuna göre olayda kusuru tespit edilen şirketin iki yetkilisi ile çukuru açan kepçe operatörü ve inşaatın bekçisi olmak üzere toplam dört kişinin gözaltına alındığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü ifade edildi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme